Vanwege persoonlijke omstandigheden gaan alle ademcirkels en individuele ademsessies op dit moment tot April 2024 niet door. Mocht je up-to date willen blijven, schrijf je dan in voor de Sengge Spirit nieuwsbrief.

Het leukste cadeau voor je vrienden & familie!

Ben je op zoek naar een waardevol en uniek cadeau voor je vrienden en/of familie? Zoek dan niet verder en geef je geliefde een ademcirkel cadeau!

Ademcirkel cadeaubon & handgeschreven kaart voor je geliefde!

Voor iedereen die weleens heeft meegedaan met een ademcirkel weet hoe bijzonder en helend deze innerlijke reis kan zijn. Daarom is het ook een perfect cadeau om weg te geven aan je geliefde. De kaart wordt verstuurd met een persoonlijke boodschap, die je bij de checkout zelf kan toevoegen of waar je kan kiezen voor een standaard boodschap. De cadeaubon wordt binnen 5 werkdagen verstuurd. De bon is 1 jaar geldig en bij de kaart worden er instructies gegeven hoe je die kan verzilveren. Mocht je geliefde het cadeau toch niet waarderen? Geen probleem, binnen 30 dagen krijg je gewoon je geld terug. De verzendkosten en de kosten van het kaartje bedragen in totaal €4,95.