Vanwege persoonlijke omstandigheden gaan alle ademcirkels en individuele ademsessies op dit moment tot April 2024 niet door. Mocht je up-to date willen blijven, schrijf je dan in voor de Sengge Spirit nieuwsbrief.

Op zoek naar een ademcirkel in Utrecht?

Dan heb je deze nu gevonden! Maandelijks is er een ademcirkel in Utrecht. Bekijk de actuele ademcirkelagenda, meld je aan en adem mee!

Voor wie is een ademcirkel?

Een ademcirkel is geschikt voor jou als je een eerlijk proces met jezelf wil aan gaan en wilt weten wat jouw lichaam je te vertellen heeft. Je wil jezelf en je patronen beter leren begrijpen en met compassie en liefde naar alles wat jou ‘jou’ maakt kunnen kijken. Dit ook belichamen.
Deelnemen aan een ademcirkel kan vanaf 16 jaar.
Contra-indicaties zijn*: epilepsie, hartaandoeningen, borderline, na een herseninfarct of hersenbloeding of een (voorgeschiedenis met) psychose.

*Dit geldt alleen voor ademcirkels en niet voor individuele coaching.

Waar is het goed voor?

Ademwerk helpt je om verder te groeien. Soms zal dit betekenen dat je een liefdevollere relatie met je fysieke ongemakken zal moeten aangaan waardoor de klachten zullen verminderen of zullen verdwijnen. Soms betekent het dat jouw gedachten niet van goede kwaliteit zijn en je in de weg staan om je volle potentie te benutten. In andere gevallen zijn het emotionele uitspattingen die groei tegenhouden, of je mist een verbinding met jouw hogere zelf. De adem staat met al deze zaken in verbinding, terwijl het bewustzijn hierover bij de meeste mensen volledig ontbreekt. 
We onderscheiden vier hoofdcategorieën waar ademwerk goed voor is. Namelijk heling op fysiek niveau, mentaal niveau, emotioneel niveau en spiritueel niveau. Wil je meer lezen over waar ademwerk goed voor is, lees dan hier verder.

Wat kan je verwachten?

Tijdens de ademcirkel zal je de adem volgens bewezen effectieve manieren gaan sturen. Zo open je een portaal waarin je ineens tot geweldige inzichten kan komen over jezelf. Onder begeleiding leer je hoe je dit doet.
Misschien komen er wel antwoorden tot je waar je al lang op zoek naar was. Een ademcirkel kan een proces van diepe transformatie in gang stellen of kracht bij zetten.
Het is raadzaam om niet al te veel verwachtingen te hebben. Iedere ademreis is namelijk persoonlijk en uniek, waardoor jouw ervaringen met ademwerk per keer ontzettend veel van elkaar kunnen verschillen. Een open houding en lage verwachtingen zullen je helpen om te ontspannen en om zonder oordeel de ervaring van de ademreis te beleven.
Het is goed om er rekening mee te houden dat ademwerk als een krachtige tool kan dienen, en er onderdrukte emoties vrij kunnen komen. Jij én jouw ervaring – wat die ook is – zijn meer dan welkom. Je bent in een veilige omgeving waar je met gelijkgestemden bij elkaar komt om samen deze mooie reis te maken.

Locatie ademcirkels in Utrecht

Akasha is een hele fijne plek in Utrecht voor yoga, meditatie en holistische evenementen.

5/5
Dit was mijn eerste ademcirkel & wat was dit een fijne introductie. Willemijn zorgt voor een veilige omgeving, ze legt goed uit wat er gaat gebeuren zonder je het gevoel te geven dat je hoeft te presteren. Alles wat er omhoog kwam of niet omhoog kwam mocht er zijn. Deze cirkel werd met zorg gedragen door Willemijn en ik kom zeker nog vaker deelnemen.

Ademcirkelagenda Utrecht

Ben je benieuwd wanneer de eerstvolgende ademcirkel plaatsvindt in Utrecht? 

Klik hieronder op de knop voor de actuele ademcirkelagenda van Sengge Spirit.