ademcirkels

Ontdek de kracht
van de ademcirkels in Breda.

Ben je op zoek naar een ademcirkel in Breda? Dan heb je deze nu gevonden. Bekijk de agenda, meld je aan en adem mee!

Voor wie is een ademcirkel?

Een ademcirkel is geschikt voor jou als je een eerlijk proces met jezelf wil aan gaan en wilt weten wat jouw lichaam je te vertellen heeft. Je wil jezelf en je patronen beter leren begrijpen en met compassie en liefde naar alles wat jou ‘jou’ maakt kunnen kijken. Dit ook belichamen.
Deelnemen aan een ademcirkel kan vanaf 16 jaar.
Contra-indicaties zijn*: epilepsie, hartaandoeningen, borderline, na een herseninfarct of hersenbloeding of een (voorgeschiedenis met) psychose.

*Dit geldt alleen voor ademcirkels en niet voor individuele coaching.

Waar is het goed voor?

Ademwerk helpt je om verder te groeien. Soms zal dit betekenen dat je een liefdevollere relatie met je fysieke ongemakken zal moeten aangaan waardoor de klachten zullen verminderen of zullen verdwijnen. Soms betekent het dat jouw gedachten niet van goede kwaliteit zijn en je in de weg staan om je volle potentie te benutten. In andere gevallen zijn het emotionele uitspattingen die groei tegenhouden, of je mist een verbinding met jouw hogere zelf. De adem staat met al deze zaken in verbinding, terwijl het bewustzijn hierover bij de meeste mensen volledig ontbreekt. 
We onderscheiden vier hoofdcategorieën waar ademwerk goed voor is. Namelijk heling op fysiek niveau, mentaal niveau, emotioneel niveau en spiritueel niveau. Wil je meer lezen over waar ademwerk goed voor is, lees dan hier verder.

Wat kan je verwachten?

Tijdens de ademcirkel zal je de adem volgens bewezen effectieve manieren gaan sturen. Zo open je een portaal waarin je ineens tot geweldige inzichten kan komen over jezelf. Onder begeleiding leer je hoe je dit doet.
Misschien komen er wel antwoorden tot je waar je al lang op zoek naar was. Een ademcirkel kan een proces van diepe transformatie in gang stellen of kracht bij zetten.
Het is raadzaam om niet al te veel verwachtingen te hebben. Iedere ademreis is namelijk persoonlijk en uniek, waardoor jouw ervaringen met ademwerk per keer ontzettend veel van elkaar kunnen verschillen. Een open houding en lage verwachtingen zullen je helpen om te ontspannen en om zonder oordeel de ervaring van de ademreis te beleven.
Het is goed om er rekening mee te houden dat ademwerk als een krachtige tool kan dienen, en er onderdrukte emoties vrij kunnen komen. Jij én jouw ervaring – wat die ook is – zijn meer dan welkom. Je bent in een veilige omgeving waar je met gelijkgestemden bij elkaar komt om samen deze mooie reis te maken.

Locatie ademcirkels in Breda

Zuiderlicht is een hele fijne plek in Breda voor yoga, meditatie en holistische evenementen.

5/5
Dit was mijn eerste ademcirkel & wat was dit een fijne introductie. Willemijn zorgt voor een veilige omgeving, ze legt goed uit wat er gaat gebeuren zonder je het gevoel te geven dat je hoeft te presteren. Alles wat er omhoog kwam of niet omhoog kwam mocht er zijn. Deze cirkel werd met zorg gedragen door Willemijn en ik kom zeker nog vaker deelnemen.

Ademcirkel Agenda Breda

Bekijk het overzicht van aankomende ademcirkels in Breda.

Breda

Maandag, 27 Maart

19:15 - 21:15

€37,50

Breda

Vrijdag, 28 April

19:00 - 21:00

€37,50

5/5
Hele mooie ademsessie mee mogen maken bij Willemijn. Willemijn begeleid de sessie met veel warmte en liefde en je voelt je er direct op je gemak waardoor ik echt heb kunnen genieten van de sessie.

Ademcirkel boeken.

Breda | 28 April 2023

Voldoe de boekingskosten van €2,50 met een creditcard, Apple Pay of Google Pay en maak je boeking definitief.

Dit bedrag is bedoeld om de boekingskosten te dekken en bij een mogelijke last-minute afmelding de kosten in rekening te kunnen brengen volgens de annuleringsvoorwaarden.

Het resterende bedrag van €35,- kan contant of via tikkie worden afgerekend bij aanvang van de ademcirkel.

Na het klikken op de button word je doorgestuurd naar onze betalingspartner (Stripe). Nadat je betaling succesvol is verwerkt, ontvang je een bevestigingsmail.

Heb je geen CreditCard, Apple Pay of Google Pay? Je kan er ook voor kiezen om het bedrag in één keer af te rekenen via IDEAL. Reken hier €37,50 en maak je boeking definitief.

Individuele Ademsessies

Vooropgesteld is het echt juist de kunst om niet al te veel van een ademsessie te verwachten, en het gewoon te beleven. Dat gezegd hebbende, is er natuurlijk globaal wel het één en ander over te zeggen. Ademwerk is heel veelzijdig en er zijn verschillende ademtechnieken, dus allereerst hangt het helemaal af van wat jouw hulpvraag is en welke ademtechniek(en) daar het best bij pas(s)t(en). 

Ademcirkels

Vooropgesteld is het echt juist de kunst om niet al te veel van een ademsessie te verwachten, en het gewoon te beleven. Dat gezegd hebbende, is er natuurlijk globaal wel het één en ander over te zeggen. Ademwerk is heel veelzijdig en er zijn verschillende ademtechnieken, dus allereerst hangt het helemaal af van wat jouw hulpvraag is en welke ademtechniek(en) daar het best bij pas(s)t(en). 

Zet een proces van diepe transformatie in werking.

Boek je individuele ademsessie, ademcirkel of een online sessie en beleef wat het ademwerk voor je kan betekenen.